Συνεχίζει με λύσεις εκ των έσω

«Τους δημιουργεί πρόβλημα η ΑΕΚ, γιατί ανεβαίνει»
Photo Credits: INTIME

Η προσοχή όλων στην ΑΕΚ είναι στραμμένη στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τον Ολυμπιακό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, όπου ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Η νίκη που θα μειώσει τη σειρά σε 2-1 και παράλληλα θα δείξει πως έπειτα από δύο ήττες η Ένωση έχει… σφυγμό.

Για να έρθει, όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς να ανεβάσουν την απόδοσή τους κια να δείξουν πως εντός έδρας παίρνουν άλλη δυναμική. Όλα αυτά, όμως, δίχως την παρουσία του Τορίν Γκριν, ο οποίος έπειτα από όσα έγιναν στο ΣΕΦ, έχει γίνει ξένο σώμα από την Ένωση.

Ο Σλοβένος προπονητής της ΑΕΚ, μη έχοντας την δυνατότητα να κάνει άλλη διορθωτική κίνηση ετοιμάζεται να… ανακατέψει την τράπουλα, βρίσκοντας λύσεις εκ των έσω, ώστε να καλυφθεί το κενό της αποχώρησης του 28χρονου γκαρντ. Ήδη έχει γίνει η πρώτη κίνηση με την… προαγωγή του Δημήτρη Μωραϊτη, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τόσο τον Ζήση Σαρικόπουλο, όσο και τον Μάικλ Έρικ, μαζί στην 12άδα, ώστε ο Ζντοβτς να έχει επρισσότερες λύσεις για τη γραμμή των ψηλών της ομάδας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X