Όταν οι ψηλοί πασάρουν καλύτερα...

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι ψηλοί της «Βασίλισσας»
Photo Credits: INTIME

Δύο ματς έχει δώσει ήδη η ΑΕΚ στα ημιτελικά των πλέι οφ και έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες στο ΣΕΦ, με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Αυτό που έχει φανεί ξεκάθαρα, είναι το γεγονός ότι παραμένει άλυτο το πρόβλημα της οργάνωσης του παιχνιδιού. Για την ακρίβεια, κόντρα στον Ολυμπιακό φάνηκε περισσότερο το εν λόγω πρόβλημα, εν συγκρίσει με την σειρά εναντίον του ΠΑΟΚ. Είναι χαρακτηριστικό ότι και στους δύο αγώνες στο ΣΕΦ, ο κορυφαίος πασέρ της ΑΕΚ, ήταν ένας ψηλός παίκτης και όχι ένας περιφερειακός.

Στον πρώτο αγώνα στο Φάληρο, όπου η «Βασίλισσα» είχε γνωρίσει πολύ «βαριά» ήττα (93-58), πρώτος σε τελικές πάσες ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 4 ασίστ, ενώ οι Γκριν, Κατσίβελης και Μπράουν, είχαν 4 όλοι μαζί και μάλιστα οι 3 ήταν μόνο του Μπράουν. Στο δεύτερο ματς, όπου η ΑΕΚ ήταν βελτιωμένη, αλλά ηττήθηκε με 80-67, πρώτος πασέρ ήταν ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με 4 ασίστ, ενώ οι Γκριν, Παπαντωνίου, Κατσίβελης και Μπράουν, είχαν 4 όλοι μαζί.

Είναι κάτι παραπάνω από σαφές λοιπόν, ότι είναι επιτακτική ανάγκη το να λειτουργήσει όσο καλύτερα γίνεται, το οργανωτικό κομμάτι, κάτι που δεν γίνεται προς το παρόν. Η πιεστική άμυνα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με την ανοχή των διαιτητών, δυσκολεύει αφάνταστα την ΑΕΚ και ο Γιούρι Ζντοβτς οφείλει άμεσα να βρει τις απαραίτητες λύσεις.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X