Όταν χάνεται ο έλεγχος από τον Γιούρι...

Ο Ζντοβτς, το πλάνο που βγήκε και ο Ολυμπιακός...
Photo Credits: INTIME

Το περιστατικό του Γιούρι Ζντοβτς, με τον Τορίν Γκριν, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν ήταν το πρώτο κατά τη διάρκεια της θητείας του Σλοβένου προπονητή στον πάγκο της Ένωσης, ο οποίος πλέον αποκτά… ιστορικό!

Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αρκαδικό, στην Τρίπολη, όπου κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου, το «ξανθό σκυλί« έστειλε στα αποδυτήρια τον Ντι Τζέι Κούπερ, έπειτα από έντονο διάλογο των δύο παικτών. Ο Κούπερ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος κόντρα στους Αρκάδες και λίγες εβδομάδες αργότερα αποχώρησε από την ομάδα.

Το δεύτερο περιστατικό ήταν η έντονη λογομαχία του με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Κηφισιά Ο Ζντοβτς δεν ήταν ικανοποιημένος από τον παίκτη του και του έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος. Το επεισόδιο, όμως, έμεινε ως εκεί, με τον Μπράουν να καταλαβαίνει το λάθος του.

Και φτάσαμε στοσήμερα, όπου ο προπονητής της Ένωσης είχε… καυγά με τον παίκτη του και παρολίγον να παίξουν… ξύλο στον πάγκο της ομάδας, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X