Το ποδόσφαιρο... καίγεται και ο Γκιρτζίκης παίζει με τον εγγονό του

«Μας συκοφαντούν, λειτουργούμε δημοκρατικά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πάει προς αναβολή επειδή ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν αλλάζει τους βοηθούς που είχαν συμφωνηθεί, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να περνάει το πρωί της Παρασκευής με τον εγγονό του για να χαλαρώσει…

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς όλοι περίμεναν μέχρι τις 12:00, που ήταν η διορία από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, να δώσει απάντηση για να αλλάξει τους βοηθούς διαιτητές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και αυτός έπαιζε με τον εγγονό του που έχει πάρει το όνομα του.

Η ΕΠΟ είναι αμετακίνητη στο να αλλάξει τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου με τον Γκιρτζίκη να αναφέρει σήμερα σε στενούς του συνεργάτες:

«Δεν έγινε καμιά συμφωνία για τους βοηθούς του διαιτητή. Πολύ περισσότερο δεν υπογράψαμε κανένα χαρτί. Είναι δυνατόν τη στιγμή που χανόντουσαν τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπαίναμε σε τέτοιες λεπτομέρειες ορίζοντας και τους βοηθούς του διαιτητή;»

«Απέραντο φρενοκομείο η Ελλάδα»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επέστρεψε από τη Βουδαπέστη το απόγευμα της Πέμπτης όπου είχε βρεθεί για συνέδριο της ΟΥΕΦΑ και ταξίδεψε στην Ξάνθη για να ζήσει στιγμές ανέμελες με τον εγγονό του, Γιώργο.

Ο Γκιρτζίκης σχολίασε για το τελεσίγραφο του Σταύρο Κοντονή πως: «η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κάποιους ανθρώπους πριν τους δούμε. Ας γίνει το ματς κι ας κριθούν οι βοηθοί. Με ποία λογική δεν μπορούν να παίξουν; Είναι τμωρημένοι; Εχουν δώσει αφορμές για κριτική εναντίον τους», έλεγε σε συνεργάτες του.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ομοσπονδίας διέψευσε πως δεν σήκωνε το τηλέφωνο στον Σταύρο Κοντονή:

«Εχω δεχτεί δεκάδες κλήσεις από φίλους και συνεργάτες, αλλά όχι από τον υπουργό. Διαβάζω σε διάφορα σάιτ φοβερά πράγματα. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι: Εγιναν τέτοια πράγματα παρουσία μου; Κι εγώ που ήμουν και δεν το θυμάμαι;».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X