Τελικός ή αναβολή

Η κούπα περιμένει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα παίζεται αν θα… παιχθεί το Σάββατο ο τελικός Κυπέλλου. Η απάντηση της ΕΠΟ στο τελεσίγραφο Κοντονή (να τηρήσει τα συμφωνηθέντα για τους διαιτητές) κρίνει μέχρι το μεσημέρι αν θα υπάρξει αναβολή.

«Στον αέρα», αλλά για λίγες ακόμα ώρες, βρίσκεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι χθεσινές παλινωδίες της ΕΠΟ με τους ορισμούς των βοηθών του Σιδηρόπουλου κόντρα σε όσα είχαν συμφωνηθεί με τον Σταύρο Κοντονή έχουν δημιουργήσει αδιέξοδο, το οποίο μοιάζει δύσκολο να ξεπεραστεί με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Πατώντας νομικά στην ανταλλαγή ανακοινώσεων με σκληρούς χαρακτηρισμούς από ΑΕΚ και Ολυμπιακό (βάσει διάταξης του νόμου για «παρότρυνση σε πρόκληση επεισοδίων) και θεωρώντας ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης τον ενέπαιξε, ο υφυπουργός ετοιμάζεται να αναβάλει το παιχνίδι.

Μοναδική περίπτωση λοιπόν να μην συμβεί αυτό είναι να απαντήσει θετικά η ΕΠΟ στο τελεσίγραφο που της έχει δώσει ως τις 12:00 και τηρώντας τα συμφωνηθέντα να αλλάξει τους βοηθούς διαιτητή.

Κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο μέχρι στιγμής, αφού ο πρόεδρος της ομοσπονδίας δεν απαντάει καν στα τηλεφωνήματα που του γίνονται από την ΓΓΑ. Αναμένεται ωστόσο να προκύψουν νεότερα από το έκτακτο Δ.Σ. που προγραμμάτισε νωρίς σήμερα το πρωί η ΕΠΟ.

Την ίδια ώρα η ΓΓΑ βρίσκεται επίσης σε επιφυλακή, οι FIFA και UEFA έχουν διαμηνύσει την πάγια θέση τους ότι επιθυμούν την διεξαγωγή του τελικού, ενώ ο OTE TV (εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων) επιθυμεί την μεταφορά του για την Κυριακή. Ένα μικρό χάος, το οποίο ελπίζεται τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί ως το βράδυ της Παρασκευής.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X