Το «εμείς» πάνω από το «εγώ»

Το «εμείς» πάνω από το «εγώ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αφήνει στο παρελθόν το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς κόντρα στον Ολυμπιακό και το μυαλό όλων στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είναι εξ ολοκλήρου στο δεύτερο παιχνίδι, όπου ο στόχος είναι να αλλάξει -προς το καλύτερο- η εικόνα των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να εξαλειφθούν τα λάθη του πρώτου αγώνα. Τα 22 λάθη που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» ήταν υπερβολικά για τέτοιο επίπεδο, κάτι το οποίο γνωρίζουν -και κατανοούν- άπαντες εντός της ομάδας.

Κυρίως, όμως, για να αλλάξει η εικόνα θα πρέπει να υπάρξει κάτι το οποίο απουσίαζε παντελώς από την αναμέτρηση: Τσαμπουκάς και πάθος. Θα πρέπει σε κάθε μπάλα η Ένωση να παλεύει για να την κάνει δική της. Να δείξει, εν ολίγοις, πως έχει… σφυγμό.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίξουν όλοι για το κοινό καλό, αφήνοντας στην άκρη τα όποια θέματα τους ταλανίζουν. Είναι κατανοητό και απόλυτα λογικό να μην υπάρχει το απαιτούμενο «δέσιμο», ωστόσο για να επιτύχει η ΑΕΚ θα πρέπει όλοι οι παίκτες της να εστιάσουν στο κοινό καλό, παρά την προσωπική τους ευημερία. Αυτό θα είναι και το… κλειδί, ώστε να υπάρξει αντίδραση από πλευράς των παικτών του Γιούρι Ζντοβτς.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X