Σιγοντάρει Γκιρτζίκη ο Ολυμπιακός για να πάει... Βελιγράδι

Καλύτερα να μην προκριθεί ο Ολυμπιακός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα και όμως… ελληνικά και… ολυμπιακά αυτά που γίνονται γύρω από τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΟΣΦΠ να συνηγορεί ανεπίσημα στα λεγόμενα του Γιώργου Γκιρτζίκη περί διεξαγωγής του αγώνα το Σάββατο, επειδή έχουν να παίξουν σε… φιλικό!

Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα και μετά την ανακοίνωση της μαζικής απεργίας και της απεργίας των εκπροσώπων του Τύπου για την Παρασκευή και το Σάββατο, έχουμε δει πραγματικά τα… πάντα!

Και μέσα σε όλα, ενώ ο Γιώργος Γκιρτζίκης το παίζει… δύσκολος για τη διεξαγωγή του αγώνα έστω την Κυριακή καθότι έχει να πάει στο Μεξικό, οι «ερυθρόλευκοι» διαρρέουν ανεπίσημα ότι δεν τους βολεύει Κυριακή διότι θέλουν να πάνε στο Βελιγράδι για ένα… φιλικό!

Αντί λοιπόν όλες οι πλευρές να συναινέσουν στην τέλεση ενός νορμάλ, όσο γίνεται λόγω της απουσίας του κόσμου, τελικού, οι πλευρές των ΕΠΟ και ΟΣΦΠ σκέφτονται μόνο φιλικά και ταξιδάκια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X