Στο χέρι του Γκιρτζίκη η μετάθεση του τελικού, θετικός ο Κοντονής!

Στο χέρι του Γκιρτζίκη η μετάθεση του τελικού, θετικός ο Κοντονής!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα νεκρώνει για τις επόμενες 48 ώρες με την απεργία των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΟΕΣΥ. Ο τελικός Κυπέλλου που ήδη έχει χάσει την αίγλη του αφού θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, θα είναι αδιανόητο να γίνει και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη, δίχως να κυκλοφορήσουν εφημερίδες την επόμενη μέρα και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, αφού τόσο οι δημοσιογράφοι, όσο και οι τεχνικοί, μετέχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η εισήγηση του OTE TV προς την Ομοσπονδία είναι να μην διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο αλλά την Κυριακή, εισήγηση απόλυτα λογική. Θετικός είναι σύμφωνα με πληροφορίες του «enwsi.gr» και ο Σταύρος Κοντονής. Ωστόσο, για να δώσει το «Ο.Κ.» ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα πρέπει να του το εισηγηθεί η ΕΠΟ. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι αρνητικός στο να μετατεθεί για μια μέρα ο τελικός, χωρίς κανένας να μπορεί να καταλάβει το λόγο!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X