Η τακτική και ο Τζεμπούρ

Η τακτική και ο Τζεμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου μέχρι και τον τελικό του κυπέλλου έχει αρχίσει να σώνεται. Δυο μόνο προπονήσεις έχει πλέον στην διάθεση του ο Στέλιος Μανωλάς για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας. Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ρίξει όλο το βάρος στην δουλειά στην τακτική. Σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Χθες ήταν η αμυντική λειτουργία αλλά και το “κτίσιμο” μιας επίθεσης από τα μετόπισθεν. Πιθανόν σήμερα ή και αύριο στην τελευταία προπόνηση, το βάρος να πέσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την επιθετική λειτουργία. Ενώ στο μυαλό του Μανωλά υπάρχει και η δουλειά σε στημένες φάσεις. Τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Για τον τεχνικό της ΑΕΚ είναι σημαντικό να πάει η ομάδα στον τελικό, έχοντας δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο πάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Ως προς την ενδεκάδα, το δίλημμα του Μανωλά, που πλέον μπορεί να μην είναι καν δίλημμα και στα… κιτάπια του να έχει καταλήξει, βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Έχετε διαβάσει ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή στο enwsi.gr, πως η σκέψη του τεχνικού της ΑΕΚ, είναι να χρησιμοποιήσει τον Ράφικ Τζεμπούρ από την αρχή του ματς και να μετακινήσει τον Χρήστο Αραβίδη στα άκρα. Αφήνοντας τον Βάργκας στον πάγκο. Σκέψη που όσο πλησιάζει ο τελικός, φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X