ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ένα ζευγάρι γεμάτο μεγάλες στιγμές (VIDEO)

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ένα ζευγάρι γεμάτο μεγάλες στιγμές (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η σειρά των ημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αρχίζει την Τετάρτη (04/05), με ένα ζευγάρι πολύ γνώριμο μεταξύ του, καθώς οι δύο ομάδες έχουν προσφέρει πολλές μεγάλες «μάχες» κατά το -πρόσφατο- παρελθόν!

Το enwsi.gr γυρνάει τον χρόνο πίσω και σας παρουσιάζει μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές, τις οποίες -φυσικά- συνοδεύει και το απαραίτητο βίντεο!

Την σεζόν 1996-97 η ΑΕΚ πήγε στο ΣΕΦ, έχοντας στην άκρη του πάγκου της τον Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έπειτα από πέντε χρόνια θητείας στην ομάδα του Πειραιά βρέθηκε στον πάγκο της Βασίλισσας. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη με 69-60, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.

Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν προσφέρει μεγάλες «μάχες» και τρομερές ανατροπές. Μεγαλύτερη όλων, δίχως αμφιβολία, αυτή της ΑΕΚ, στη σειρά των τελικών της σεζόν 2001-02, όπου γύρισε από το 0-2 σε 3-2, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Επί της ουσίας, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα επέστρεψε στον… θρόνο της!

Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ σε αγώνες κόντρα στην ομάδα του Πειραιά ήρθε στις 19 Δεκεμβρίου του 2004, όταν με τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της η Ένωση κατάφερε να επικρατήσει με 85-76 του Ολυμπιακού, σε μια σεζόν στην οποία έφτασε μέχρι τους μεγάλους τελικούς του πρωταθλήματος.

Θα μπορούσε, μάλιστα, να είχε φτάσει σε νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και την φετινή σεζόν, καθώς έπειτα από αναμέτρηση που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πήρε τη νίκη με 93-100 (77.77 κ.δ., 87-87 α’ παρ.).

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X