Στο τραπέζι το πλάνο της νίκης

Η επίσημη ανακοίνωση για Μανωλά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε χθες την προετοιμασία της για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, με τον Στέλιο Μανωλά να καταστρώνει σιγά-σιγά τα πλάνα του για την κατάκτηση του Τροπαίου. Εκεί, φαίνεται πως τα πράγματα είναι λίγο-πολύ ξεκάθαρα, με τις περισσότερες θέσεις της ενδεκάδας να είναι «κλειδωμένες». Ενώ και οι επιλογές όσον αφορά τη διάταξη, είναι ξεκάθαρες, με το 4-2-3-1 και το 4-3-3 να είναι οι δύο… δρόμοι που αναμένεται να ακολουθήσει ο Στέλιος όσον αφορά στην τακτική, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα δούμε τον Αλάιν Μπαρόχα, στην άμυνα θα βρίσκονται οι Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος και Ντίντακ, στον άξονα οι Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος και στο ένα άκρο ο Μπαρμπόσα. Οι θέσεις που είναι επί της ουσίας ανοικτές έχουν να κάνουν με τον παίκτη που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στο δεύτερο «φτερό». Αραβίδης, Τζιμπούρ και Βάργκας φαίνεται πως είναι οι τρεις παίκτες που διεκδικούν δύο θέσεις στην ενδεκάδα, με τον Μανωλά να μην έχει ακόμα αποφασίσει, για το τελικό σχήμα που θα δούμε το Σάββατο. Κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στις μέρες, με τις προπονήσεις που ακολουθούν, να προσφέρονται αναμφίβολα για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X