Σε πρώτο πλάνο του Αρουαμπαρένα

Πρώην της ΑΕΚ, πήρε πρώην του ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα είναι μία από τις περιπτώσεις τεχνικών που «παίζουν» γερά για τον πάγκο της ΑΕΚ, με το ταξίδι του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή να σηματοδοτεί εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Σήμερα έχει προγραμματιστεί συνάντηση του αρχισκάουτερ της ΑΕΚ με την πλευρά του «Βάσκου», όπου εκεί αναμένεται να υπάρξει μια σαφής εικόνα για τις προθέσεις του Αρουαμπαρένα και τα δεδομένα της εν λόγω περίπτωσης. Που πάντως δεν είναι η μοναδική που απασχολεί την ΑΕΚ και εξετάζεται σοβαρά.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά τώρα, κατά την παραμονή του στην Αργεντινή ο Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να διερευνήσει και την υπόθεση του Έκτορ Βιγιάλμπα, του 22χρονου εξτρέμ της Σαν Λορέντζο, που βρίσκεται εδώ και καιρό στη λίστα της ΑΕΚ. Η Ένωση έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον της στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και στις επαφές που θα γίνουν αναμένεται να ξεκαθαριστεί το τοπίο όσον αφορά στις πιθανότητες να κλείσει θετικά το εν λόγω ζήτημα. Που τη δεδομένη στιγμή, ξεχωρίζει στην κιτρινόμαυρη ατζέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X