"Βούληση για σύντομη διευθέτηση"

"Βούληση για σύντομη διευθέτηση"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα χάντμπολ είναι και αυτό του Χάρι Πλεχ

Ο Βόσνιος που βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν αγωνίστηκε στα πλέι άουτ εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που είχε και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την ΑΕΚ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Στάθης Παπαχαρτοφύλης με δήλωση του στο enwsi.gr τόνισε πως παρά τις παρεξηγήσεις η νέα διοίκηση έχει την βούληση για να βρεθεί σύντομα λύση:

“Σχετικά με προσωπική συζήτηση που παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο ως δηλώσεις του Χάρις Πλεχ σε σχέση με τις συμβατικές υποχρεώσεις του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ΑΣ, σας ενημερώνω ότι παρά τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις που έχουν παρουσιαστεί στην υλοποίηση της, η σύμβαση εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ με ότι αυτό συνεπάγεται. Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης του συλλόγου, διαφαίνεται η βούληση για σύντομη διευθέτηση των όποιων προβλημάτων είχαν παρουσιαστεί κατά το παρελθόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X