Τα συγχαρητήρια των Παλαιμάχων

Τα συγχαρητήρια των Παλαιμάχων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα συγχαρητήρια τους, μέσω ανακοίνωσης, για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος έδωσαν οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ.  Συν τοις άλλοις εκφράζουν τη βεβαιότητά τους ότι κόντρα στον Ολυμπιακό οι «κιτρινόμαυροι» θα κάνουν το καθήκον τους τιμώντας τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ συγχαίρει την ομάδα μας για την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι και σε αυτόν τον αγώνα θα κάνει το καθήκον της, τιμώντας το έμβλημα και τα ιερά χρώματα του συλλόγου. Επίσης, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ εύχονται στην ομάδα μπάσκετ καλή επιτυχία στον σημερινό αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον… επόμενο) με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζονται να βρεθούν κι απόψε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, όπως θα πρέπει να βρεθεί κάθε οπαδός της ΑΕΚ. Συγχαίρουμε επίσης τη νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την εκλογή της και ευχόμαστε στον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου και στους συνεργάτες του μια δημιουργική θητεία, γεμάτη επιτυχίες για όλα τα τμήματα. Σε όλη την ΑΕΚ, σε όλους τους Ενωσίτες και σε όλο τον κόσμο ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και κουράγιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X