Ώρα... πρόκρισης! (18:45, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Ώρα... πρόκρισης! (18:45, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… ΤΩΡΑ για την ΑΕΚ! Η Βασίλισσα, λίγα 24ωρα μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο «PAOK Sports Arerna» ετοιμάζεται για την ολική ανατροπή στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των Play off.

Απέναντί της μια ομάδα με… πληγωμένο εγωισμό, που πάντα, όμως, βρίσκει τον τρόπο να είναι επικίνδυνη και για το λόγο αυτό χρειάζεται 101% της προσοχής όλων. Στο στρατόπεδο της Βασίλισσας το κλίμα έχει φτιάξει πάρα πολύ, μετά τη σπουδαία νίκη στην Θεσσαλονίκη και όλοι θέλουν να… ολοκληρώσουν τη δουλειά που ξεκίνησαν στην συμπρωτεύουσα.

Φυσικά, για να έρθει αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένου και του Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ανέβασε «στροφές» και πλέον πατάει πολύ καλύτερα στο δεξί πόδι.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, παράλληλα, αναμένεται να δώσει… βροντερό παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ για να ωθήσει την Βασίλισσα προς τη σπουδαία νίκη, αλλά και να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η ΑΕΚ είναι ενωμένη και έτσι θα προχωρήσει μέχρι τέλους.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβούν  στην αναμέτρηση πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος της μεγάλης «μάχης». Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθήσετε την μετάδοση μέσω του web radio του enwsi.gr, το οποίο θα περιγράψει τον μεγάλο αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X