Μένει στις θέσεις της, δεν κάνει βήμα πίσω...

Η ΑΕΚ ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη ευθεία απειλή της ΕΟΚ προς την ΑΕΚ ήρθε, μέσω επιστολής-τελεσίγραφου, από πλευράς της ελληνικής ομοσπονδίας, όπου θέτει το δίλημμα “Champions League ή αποβολή”. Ένα δίλημμα στο οποίο η θέση της Βασίλισσας είναι ίδια και ξεκάθαρη…

Στην ΑΕΚ έχουν γνωστοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό τις προθέσεις τους και πάνω σε όσα έχουν ανακοινώσει, πορεύονται. Η τακτική που ακολουθούν οι κιτρινόμαυροι, είναι πως όσα κι αν πουν και όσες φορές κι αν απειλήσουν η FIBA και η ΕΟΚ, η Ένωση δεν κάνει βήμα πίσω. Θα αγωνιστεί στο Eurocup, το οποίο έχει επιλέξει εξ αρχής και η επιλογή δεν αλλάζει, όσες απειλές κι αν λάβει η ομάδα.

Για το λόγο αυτό, άπαντες στην ομάδα ετοιμάζονται για τις επόμενες -μελετημένες- κινήσεις τους. Ήδη, έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr πως θα υπάρξει επιστολή της ΚΑΕ προς την ΕΟΚ, για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών. Κι όλα αυτά σε ένα δίλημμα το οποίο είναι -από μόνο του- ικανό να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες στο ελληνικό -και όχι μόνο- μπασκετικό γίγνεσθαι.

Στην Ένωση, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία πως η ΑΕΚ θα είναι η νικήτρια της διαμάχης στο φινάλε, παίζοντας στη διοργάνωση που θεωρεί εκείνη πιο ανταγωνιστική και καλύτερη, με βάσει τα συμφέροντά της, σε όλους τους τομείς.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X