Σοκ στην ΑΕΚ! Τα παρατάει ο Μάκης μόλις πάρει την…Ευρωλίγκα

Σοκ στην ΑΕΚ! Τα παρατάει ο Μάκης μόλις πάρει την…Ευρωλίγκα
Photo Credits: INTIME

Αν ήταν πρωταπριλιά, θα μπορούσε να θεωρηθεί (έστω και κακόγουστο) αστείο. Ωστόσο, τη βραδιά μιας από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της μπασκετικής ΑΕΚ στη νέα εποχή και την επαναφορά στη ζωή έπειτα από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε δημοσίευμα που έφερε τον Μάκη Αγγελόπουλο έντονα προβληματισμένο με όσα συμβαίνουν (κυρίως σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή συμμετοχή), έτοιμο να τα βροντήξει και να φύγει. Και επειδή δεν είναι αστείο, απευθυνθήκαμε στον ίδιο και λάβαμε ξεκάθαρη απάντηση.

«Οντως σκέφτομαι να τα παρατήσω, αλλά μόλις πάρουμε την…Ευρωλίγκα. Είναι ανάξιο ακόμα και σχολιασμού κάτι τέτοιο. Δεν έχω μάθει να τα παρατάω και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να πολλαπλασιάσουμε νύχτες σαν τη σημερινή και να δούμε την ΑΕΚ όπως τη θέλουμε», τόνισε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο enwsi.gr. Με τρόπο που δεν επιδέχεται ουδεμία αμφισβήτηση, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έσβησε κάθε φωτιά.

Ετσι κι αλλιώς, όσοι κινούνται κοντά στο περιβάλλον του ξέρουν πως πρόκειται για άνθρωπο που έχει ψύχωση με την ομάδα. Πιστεύει ακόμα πως μπορεί να γίνει επιτυχημένη η τρέχουσα περίοδο, σχεδιάζει στο μυαλό του την ομάδα της νέας σεζόν, είναι έτοιμος να τα βάλει με όλους και με όλα για να την κάνει όπως θέλει ο κόσμος της. Και σήμερα, ήταν τρελαμένος που βρισκόταν στο εξωτερικό και δεν πρόλαβε να πάει Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά το διπλό.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X