Ο συγκλονιστικός κύριος Μιλόσεβιτς

Ο συγκλονιστικός κύριος Μιλόσεβιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατάφερε να δείξει χαρακτήρα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν και να πάρει μια πολύ σπουδαία νίκη, μέσα στο «PAOK Sports Arena», αλλάζοντας εκ νέου τις ισορροπίες στη σειρά των Play off με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έκανε όλα όσα χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη, κυρίως όμως δεν «γκρέμισε» σε ένα δεκάλεπτο όλα όσα έχτιζε στα υπόλοιπα τρία. Είχε υπομονή, επιμονή και συνέπεια στο παιχνίδι της, ενώ σε κάθε… ξέσπασμα του ΠΑΟΚ υπήρχε και από μία απάντηση.

Πάνω απ’ όλα, όμως, η Ένωση ευτύχισε να έχει σε καλή μέρα τους παίκτες-κλειδιά. Πιο πολύ απ’ όλους, όμως τον Μίλαν Μιλόσεβιτς! Ο Βόσνιος φόργουορντ αγωνίστηκε σε θέση «3» και έκανε… πράγματα και θαύματα. Με την καλή άμυνά του περιόρισε σημαντικά τη δράση του Κώστα Βασιλειάδη, ενώ πέτυχε πολλούς και άκρως καθοριστικούς πόντους, που έκριναν την αναμέτρηση υπέρ της Βασίλισσας.

Ο «Μίλο», όμως, δεν φοβήθηκε να βάλει το σώμα του.. στη φωτιά, κάτι που φαίνεται και από τους αριθμούς του. 17 πόντοι και 10 ριμπάουντ ο απολογισμός, για μια σπουδαία εμφάνιση που ήρθε στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X