Ζντοβτς: «Ο Μιλόσεβιτς έκανε τη διαφορά»

Ζντοβτς: «Ο Μιλόσεβιτς έκανε τη διαφορά»
Photo Credits: INTIME

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του έμεινε ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος στάθηκε στην παρουσία του Μίλαν Μιλόσεβιτς, για τον οποίο τόνισε πως έκανε τη διαφορά.

Αρχικά δήλωσε: «Κερδίσαμε το παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Παίξαμε σωστά με συγκέντρωση. Ο ΠΑΟΚ έβαλε μεγάλα σουτ στο πρώτο παιχνίδι και σήμερα τα έχασε. Η πίεση τώρα θα είναι και πάλι σε εμάς. Περιμένω ξανά σκληρό παιχνίδι, είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ και έξυπνη που δεν μας ταιριάζει. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε».
Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ σημείωσε 29 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλά μόλις 68 στο σύνολο: «Θα πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία αμυντικογενής ομάδα. Είναι σκληρή ομάδα που παίζει έξυπνα. Αν χάσεις το τάιμινγκ και δεν πάρεις γρήγορες αποφάσεις, μπορείς να χάσεις. Έχουμε περισσότερους και πιο αθλητικούς παίκτες για να παίξουμε πιο επιθετικά. Δεν έχουμε την ποιότητα ίσως να διαβάσουμε όμως το παιχνίδι όπως ο ΠΑΟΚ. Ίσως ήμασταν και λίγο πιο τυχεροί σήμερα αφού κάναμε αρκετά λάθη».
Για την παρουσία του Μιλόσεβιτς στο “3”: «Ήταν ένα από τα κλειδιά του αγώνα. Έπαιξε καλά τόσο αμυντικά πάνω στον Βασιλειάδη όσο και επιθετικά. Έκανε σήμερα τη διαφορά».
Για την απόσταση μεταξύ των δύο αγώνων και αν βοήθησε την ΑΕΚ: «Δεν το πιστεύω. Αν χάσεις το ένα παιχνίδι, συνήθως έχεις το πρόβλημα γιατί μαζεύεις αρκετή ενέργεια. Δεν μου αρέσει να παίζω ένα ματς στην εβδομάδα και αν παίζαμε ανά τρεις μέρες θα μας βοηθούσε δεδομένου του βάθους που έχουμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X