Έμαθε από τα λάθη...

Έρμαιο των λαθών της...
Photo Credits: INTIME

Τις προηγούμενες μέρες έγινε πάρα πολύς λόγος για τα λάθη της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι των Play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ, που οδήγησαν σε μια απρόσμενη ήττα, η οποία φέρνει την Ένωση σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, ενόψει και του δεύτερου αγώνα της σειράς, στην Θεσσαλονίκη.

Τα περισσότερα… βέλη συγκέντρωσε ο Γιούρι Ζντοβτς, για τον οποίο έγιναν αρκετές αναφορές. Κάτι το μεγάλο rotation, με τις πολλές αλλαγές, κάτι το… άναρχο στυλ στην επίθεση, με τα πολλά τρίποντα να κάνουν την εμφάνισή τους, κάτι -φυσικά- και η ήττα, δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσει η κριτική.

Στην Ένωση, όμως, έχουν αφήσει -για τα καλά- στο παρελθόν το πρώτο παιχνίδι της σειράς και η προσοχή βρίσκεται εξ ολοκλήρου στον… τελικό του Σαββάτου. Ο Σλοβένος προπονητής και οι συνεργάτες του ανέλυσαν ενδελεχώς το τι έφταιξε και ήρθε η ήττα στο πρώτο παιχνίδι και όλη η εβδομάδα κύλησε στο πώς η Βασίλισσα θα εμφανιστεί βελτιωμένη στο «PAOK Sports Arena», για να κάνει το break και να στείλει τη σειρά σε τρίτο -και καθοριστικό- παιχνίδι.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X