Δημοσθένους στο enwsi.gr: "Οι καταστάσεις δεν μου άφησαν άλλη επιλογή"

Δημοσθένους στο enwsi.gr: "Οι καταστάσεις δεν μου άφησαν άλλη επιλογή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ δίνει αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Φοίβο Συκεών ωστόσο σε αυτό το κρίσιμο ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Βασίλη Δημοσθένους

Ο Κύπριος πίβοτ αποφάσισε να μην ταξιδέψει από την Κύπρο για να ενισχύσει την ομάδα για καθαρά οικονομικούς λόγους όπως ανέφερε στο enwsi.gr. Ο παίκτης με δήλωση του θέλησε να ξεκαθαρίσει τους λόγους της απουσίας του και ελπίζει πως αν διευθετηθούν τα προβλήματα θα βρίσκεται κανονικά στο επόμενο παιχνίδι :

Αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα τραυματισμού καθώς μια μικρή ενόχληση που είχα στο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ την έχω ξεπεράσει και προπονούμαι κανονικά. Τα προβλήματα είναι γνωστά, αναφέρθηκαν λεπτομερώς στην πρόσφατη συνάντηση προπονητικού και παικτών και δεν θέλω να επεκταθώ. Στην αρχή της χρονιάς έκανα μια συνάντηση με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και το προπονητικό τιμ για να ανανεώσω για ακόμα ένα χρόνο με την ΑΕΚ και συμφωνήσαμε κάποια πράγματα τα οποία ποτέ δεν τηρήθηκαν από πλευράς ΑΕΚ. Προσπαθούσα να έρχομαι ακόμα και αφιλοκερδώς γιατί αγαπώ πραγματικά την ΑΕΚ και τον κόσμο της αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν μου αφήνουν άλλες επιλογές. Οι πραγματικοί λόγοι της απουσίας μου είναι καθαρά οικονομικοί. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμπαίκτες μου και ελπίζω να διευθετηθούν τα προβλήματα και να μπορέσω να ανέβω στο επόμενο παιχνίδι.

Το αντίο του ωστόσο  δεν είναι οριστικό και όπως ανέφερε αν διευθετηθούν τα θέματα που υπάρχουν θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο ματς”Αν διευθετηθούν τα οικονομικά θα είμαι παρών στο επόμενο παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X