Βάσεις για "κούπα"

Μη σταματάτε πουθενά, μόνο νίκες ως το φινάλε
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ότι και αν έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες αλλά και τις τελευταίες μέρες, πλέον δεν έχει καμία σημασία. Η τελευταία φράση του Στέλιου Μανωλά στη χθεσινοβραδινή ομιλία του προς τους παίκτες της ΑΕΚ, είναι το μόνο που έχει σημασία. “Πάμε να κερδίσουμε τον Ατρόμητο” είπε ο νέος τεχνικός της Ένωσης. Αυτό είναι πλέον το μοναδικό ζητούμενο. Η ΑΕΚ σήμερα (19.00 – live web radio enwsi.gr) καλείται στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στον Ατρόμητο να βάλει στο ΟΑΚΑ γερές βάσεις για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Έστω και αν αυτό θα χρειαστεί να το κάνει… μόνη της και χωρίς την βοήθεια του κόσμου, καθώς το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Στέλιος Μανωλάς έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία μόλις πριν από μερικές ώρες. Έχει ήδη περάσει ατελείωτες ώρες πάνω από το αγωνιστικό πλάνο, ενώ δούλεψε και λίγο μέσα στο γήπεδο. Πάντως το πιθανότερο είναι πως θα ακολουθήσει το σχέδιο που ήδη είχε εκπονήσει ο Πογιέτ. Δηλαδή με την τριάδα Μάνταλου, Σιμόες και Γιόχανσον στη μεσαία γραμμή, με τον αρχηγό της ΑΕΚ ενδεχομένως σ’ έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Και με τον Αραβίδη, τον Βάργκας και τον Μπαρμπόσα, στην τριάδα της επίθεσης. Η αλλαγή που πιθανόν να κάνει ο Μανωλάς είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Λαμπρόπουλο να παίρνει θέση ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου, αντί για τον Άρθο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X