Δεν το χάνει ο Μπαρμπόσα, νέο πρόβλημα με Μάνταλο

Δεν το χάνει ο Μπαρμπόσα, νέο πρόβλημα με Μάνταλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χτύπημα στην Λιβαδειά ήταν δυνατό, αλλά η κράση του Ελντερ Μπαρμπόσα έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι γερή και… σπάει τα κοντέρ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ της ΑΕΚ είχε μια διάταση αριστερού προσαγωγού από το ματς της Κυριακής, αλλά θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γκουστάβο Πογιέτ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ αύριο το απόγευμα.

Ο Μπαρμπόσα μάλιστα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα (εφόσον και είναι 100% έτοιμος για να μπει στην αποστολή) για να είναι βασικός στο ματς κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, σε ένα ημιτελικό που η ΑΕΚ θέλει να βάλει τις βάσεις πρόκρισης στον τελικό ενόψει της ρεβάνς της Μεγάλης Τρίτης στο Περιστέρι.

Αντιθέτως, πρόβλημα υπάρχει με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο αρχηγός της ΑΕΚ μετά την πολύ καλή του εικόνα στο πρώτο 45λεπτο στην Λιβαδειά (ότι καλό έκανε η ομάδα ήταν από τα πόδια του) σήμερα στραβοπάτησε στην προπόνηση και κούτσαινε. Μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμος αύριο στο κρίσιμο ματς με τον Ατρόμητο, με τον Πογιέτ να αγωνιά αν θα τον έχει στο αρχικό σχήμα του ημιτελικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X