Ανοιχτό το ενδεχόμενο της... παρέμβασης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της... παρέμβασης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει σήμερα την τελευταία προπόνηση πριν από τον καθοριστικό πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο. Και επί της ουσίας πλέον η ομάδα μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή, για την επίτευξη των στόχων της. Γι αυτό και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, τώρα που οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται στην αφετηρία της πιο καθοριστικής διαδρομής της φετινής σεζόν, να υπάρξει μια… παρέμβαση. Με ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές στη σημερινή προπόνηση, είτε από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, είτε ακόμα και από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ πήγε χθες στα Σπάτα, αλλά δεν μίλησε καθόλου στους παίκτες. Προφανώς κρατώντας ανάλογη στάση χαμηλών τόνων, όπως αυτή που κράτησε ο Γκας Πογιέτ, σε σχέση μ’ ότι έγινε στη Λιβαδειά. Όμως ότι έγινε, έτσι κι αλλιώς έχει μείνει πίσω. Αν και εφόσον υπάρξει μια παρέμβαση σήμερα,  θα αφορά τους δυο στόχους που έχει μπροστά της η ομάδα και “ψυχολογικές” ντόπες προκειμένου να επιτευχθούν. Αν πάντως υπάρξει, καθώς τίποτε δεν είναι σίγουρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X