Πάτησε την... μπανανόφλουδα!

Πάτησε την... μπανανόφλουδα!
Photo Credits: INTIME

Η πρεμιέρα των φετινών Play offs δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για την ΑΕΚ, η οποία  ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ και πλέον βρίσκεται με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς ενδεχόμενη ήττα στην Θεσσαλονίκη θα ολοκληρώσει πρόωρα τη φετινή σεζόν.

Το 0-1 φέρνει άπαντες εντός των τειχών σε δύσκολη θέση. Τα λάθη που έγιναν, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ήταν πολλά και να χρίζουν ανάλυσης. Από τη μία ο παραγκωνισμός των Κάρτερ, Μιλόσεβιτς, παικτών οι οποίοι πάντα στην καλή μέρα τους δίνουν το κάτι παραπάνω στην Ένωση, είναι ένα από τα ζητήματα που προβληματίζουν. Ιδίως για τον Αμερικανό, ο οποίος είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του συνόλου.

Από την άλλη πλευρά, οι πολλές και διαρκής, αλλαγές στην πεντάδα δεν επέτρεψαν στην ομάδα να βρει ρυθμό, ακόμα και στο καλό διάστημά της μέχρι το 30′. Από εκεί και έπειτα, άλλωστε, το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό, καθώς οι πρωταγωνιστές άλλαζαν… διαρκώς.

Όσο για το τέλος, εντύπωση προκαλούν και τα σουτ της ομάδας στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς. 22 δίποντα και 32 τρίποντα ο απολογισμός, κόντρα σε μια ομάδα η οποία δεν είχε στη διάθεσή της τον βασικό σέντερ της (Σοφοκλής Σχορτσανίτης). Μέσα σ’ όλα φυσικά και τα 10 τρίποντα που επιχείρησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ουσία, λοιπόν, είναι πως η ΑΕΚ βρίσκεται εξ αρχής σε δύσκολη θέση και το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου είναι ο πρώτος μεγάλος τελικός της σεζόν. Τα λάθη του πρώτου αγώνα οφείλουν να γίνουν… μαθήματα, ώστε να μην ολοκληρωθεί η σεζόν από τα τέλη Απριλίου…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X