Οι αλλαγές έφεραν την... συντριβή (VIDEO)

Οι αλλαγές έφεραν την... συντριβή (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μέρα σαν σήμερα, το 1974, η ΑΕΚ αντιμετώπιζε εκτός έδρας τον ΟΣΦΠ, για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρις σε γκολ του Δεληκάρη στο 18′, όμως η Ένωση πίεζε για την ισοφάριση και δημιουργούσε ευκαιρίες. Στο 59′, όμως, ο προπονητής, Σταν Άντερσον, έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αρχικά έβγαλε τον μέσο, Γιώργο Λαβαρίδη, για να βάλει στη θέση του τον Μίμη Παπαϊωάννου και να κάνει πιο επιθετικογενές το σχήμα. Στο 72′, όμως, αντικατέστησε και τον Λάκη Νικολάου με τον νεαρό και άπειρο Παναγιωτόπουλο, εκνευρισμένος από δύο αποτυχημένες προσπάθειες του διεθνή άσου, ο οποίος τότε αγωνιζόταν ακόμα στην επίθεση, αλλά σε εκείνο το παιχνίδι είχε χρησιμοποιηθεί σε θέση χαφ.

Ένα λεπτό ύστερα από την αψυχολόγητη αλλαγή του Άγγλου τεχνικού της «Ενωσης», ήρθε το 2-0 με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπάμπη Σταυρόπουλου που πρόλαβε την έξοδο του γκολκίπερ, Νέστορ Ερέα και όλα τελείωσαν. Η ΑΕΚ κατέρρευσε, έχοντας χάσει τη μεσαία γραμμή και ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι.

Στο 75′ ήρθε και το 3-0 όταν μετά από σουτ του Πέτρου Καραβίτη στο δοκάρι, η μπάλα κατέληξε στον Υβ Τριαντάφυλλο ο οποίος πλάσαρε στην κενή εστία. Και στο 78′ πάλι ο Τριαντάφυλλος έγραψε το τελικό 4-0, με το αποτέλεσμα του αγώνα να σημαίνει και την απόλυση του Άντερσον, από τον Λουκά Μπάρλο, το ίδιο βράδυ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X