«Ευκαιρία για εμάς, το πρώτο παιχνίδι»

«Ευκαιρία για εμάς, το πρώτο παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η ΑΕΚ στο πρώτο ματς των πλέι οφ αυτό το Σάββατο (16/04, 18:30) και φαίνεται ότι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν στο ΟΑΚΑ.

Ο Κιθ Κλάντον, που αναδείχθηκε από τον ΕΣΑΚΕ σε MVP της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής σεζόν στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, μίλησε για αυτό το προσωπικό του επίτευγμα και χαρακτήρισε τον πρώτο αγώνα ως ευκαιρία για την ομάδα του. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και σε ερώτηση για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να έχει το πλεονέκτημα έδρας, σχολίασε τα εξής:

«Τώρα ξεκινά το πραγματικό πρωτάθλημα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να έχουν μία καλή παρουσία στα πλέι οφ, όλοι θέλουν να κάνουν την προσπάθειά τους για το πρωτάθλημα και σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μεγάλες μάχες. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για την ΑΕΚ, ξέρω ωστόσο τον Τορίν Γκριν, κάναμε κάποια στιγμή μαζί προπονήσεις στο Orlando.

Ξεκινάμε την σειρά των αγώνων έχοντας το μειονέκτημα της έδρας, όλα τα παιχνίδια έχουν την δική τους σημασία, ίσως κάτι περισσότερο ο πρώτος αγώνας. Είναι η πρώτη μας ευκαιρία αυτό το παιχνίδι, να δώσουμε ότι περισσότερο μπορούμε, τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη και να φέρουμε τη σειρά στην έδρα μας. Χρειάζεται συγκέντρωση, μεγάλη προσπάθεια, ενέργεια και σωστές αποφάσεις σε άμυνα και επίθεση».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X