Δεν μπαίνει η ΑΕΚ σε διαδικασίες... εξπρές

Η Ιστορία της ΑΕΚ στα νέα γραφεία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς και στην ΑΕΚ υποδέχθηκαν με ικανοποίηση την προοπτική συνέχισης του κυπέλλου. Άλλωστε είχε υπάρξει τεράστια απογοήτευση στα Σπάτα, όταν είχε αποφασιστεί η ματαίωση του θεσμού, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν σαν τρελοί να διεκδικήσουν και να κατακτήσουν έναν τίτλο φέτος. Όμως στην ΑΕΚ δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι, να συναινέσουν σε διαδικασίες… εξπρές, ως προς την ολοκλήρωση του θεσμού. Και γι αυτό και απορρίπτουν χωρίς δεύτερη σκέψη, την ιδέα να διεξαχθούν μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας μόνο και οι ημιτελικοί και ο τελικός. Κάτι που έχουν καταστήσει σαφές. Επομένως το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο τελικός την Μεγάλη Τετάρτη 27 Απρίλιου, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες. Και η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να το δεχθεί.

Οι πιθανές ημερομηνίες για τον τελικό, είναι δυο. Η πρώτη είναι στις 4 Μαίου, δηλαδή την Τετάρτη του Πάσχα. Κάτι που αν υλοποιηθεί, θα μετακινήσει την πρεμιέρα των Πλέι οφ, στις 8 Μαίου. Η δεύτερη πιθανή ημερομηνία, είναι το Σάββατο 7 Μαίου. Ημερομηνία για την οποία η ΑΕΚ δεν έχει αντίρρηση. Αρκεί να μην έχουν ξεκινήσει τα πλέι οφ στις 4 Μαίου, όπως αυτή την στιγμή προβλέπει το πρόγραμμα, αλλά να μετακινηθούν για τις 11 Μαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X