Δεν δέχεται ούτε ψηφοφορία για το έργο του ο Βασιλόπουλος

«Ψάχνεται» ο Βασιλόπουλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα επεισόδιο στην Δημοτική Αρχή επί των ημερών του Αρη Βασιλόπουλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο.

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία για την αξιολόγηση του έργου του Δημάρχου και συνολικά της Δημοτικής Αρχής, ο Αρης Βασιλόπουλος… ξέσπασε μέσω Facebook επειδή οι 2 από τις 3 επιλογές ως απάντηση είναι αρνητικές.

Ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος μετά την δημοσίευση της ψηφοφορίας σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο… Facebook: ««Γκάλοπ» τοπικού σαιτ με κλίμακα αξιολόγησης της δημοτικής αρχής τόσο αντικειμενική ώστε 2 από τις 3 επιλογές αξιολόγησης να είναι αρνητικές… Ούτε τα προσχήματα».

Η ιστοσελίδα «FX-news» που διενεργεί την ψηφοφορία απάντησε με αποδείξεις τονίζοντας ότι και για τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε γίνει ακριβώς η ίδια ψηφοφορία. Μόνο στην πρώτη του Ιουνίου 2015 για τον νυν Δήμαρχο υπήρχε επιπρόσθετα η επιλογή «Δεν μπορώ να κρίνω-χρειάζεται περισσότερος χρόνος» λόγω της 9μηνης τότε θητείας του.

Για να ψηφίσετε το έργο του Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου πατήστε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X