Θα το παλέψει για το "colpo grosso"

Στεπίνσκι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την Πορτογαλία, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ετοιμάζουν βαλίτσες για την Πολωνία, όπως ήδη έχετε διαβάσει στο enwsi.gr. Πρόκειται για ένα ακόμα (από τα πολλά που θα ακολουθήσουν) ταξίδι για “τσεκάρισμα” υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Όμως έχει και μια ιδιαιτερότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Η ΑΕΚ έχει βάλει σκοπό να το παλέψει, προκειμένου να καταφέρει “ψαρέψει” το “λαβράκι” που λέγεται Μάριους Στεπίνσκι. Κάτι διόλου εύκολο, καθώς ο 21χρονος επιθετικός αποτελεί το next big thing του πολωνικού ποδοσφαίρου. Όμως αξίζει τον κόπο, καθώς ο Στεπίνσκι είναι μια εξαιρετική περίπτωση.

Ο 21χρονος φορ της Ρουχ Χουρζόφ είναι αυτό που οι Άγγλοι ονομάζουν “fox on the box”. Επιθετικός που γεμίζει την περιοχή και δεν… συγχωρεί. Στα 14 γκολ έχει φτάσει φέτος ο Στεπίνσκι και συνεχίζει. Και ήδη αποτελεί το πιο… καυτό θέμα συζήτησης στο πολωνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα έχει ανοίξει ακόμα και θέμα παρουσίας του Στεπίνσκι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, για το Euro της Γαλλίας. Ενώ όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, δεν λείπουν και οι υπερβολές, καθώς κάποιοι έχουν ήδη σπεύσει να βαφτίσουν τον νεαρό φορ, ως “νέο Λεβαντόφσκι”. Όχι μόνο επειδή σκοράρει συνέχεια, αλλά κυρίως διότι γερμανικές ομάδες έχουν ήδη βάλει στο… μάτι τον Στεπίνσκι και τον παρακολουθούν στενά. Γι αυτό και η ΑΕΚ θέλει να κινηθεί γρήγορα, μήπως και καταφέρει και προλάβει να κάνει πρώτη το colpo grosso.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X