«Θα δώσουμε το... 300%»

Να περάσει από το… καμίνι (19:00 LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντούσαν Σάκοτα μίλησε στην «ΩΡΑ των σπορ», μετά από το νικηφόρο ματς της ΑΕΚ με 87-74 κόντρα στον Αρκαδικό, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Πλέον, ακολουθεί ο πρώτος γύρος των πλέι οφ, όπου για τα προημιτελικά, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας, οπότε η σειρά θα ξεκινήσει από το ΟΑΚΑ. Στις δηλώσεις του, ο Ντούσαν Σάκοτα τόνισε μεταξύ άλλων ότι άπαντες στην ΑΕΚ, θα πρέπει να δώσουν το… 300% για να φτάσουν στη νίκη στο πρώτο ματς.

Αναφορικά με το τι πρέπει να προσέξουν οι «κιτρινόμαυροι», με βάση και την εικόνα των δύο παιχνιδιών κόντρα στον ΠΑΟΚ στην κανονική σεζόν, ο αρχηγός της ΑΕΚ υποστήριξε: «Καταρχάς να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με την ιδέα ότι κάναμε το βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Μιλώντας για την κανονική διάρκεια, είχαμε πει ότι η ΑΕΚ θα ανεβαίνει σταδιακά. Πέρυσι ήμασταν πέμπτοι, φέτος τέταρτοι, οπότε είναι ένα βήμα παραπάνω. Για αυτό είμαστε ικανοποιημένοι. Τώρα όμως ξεκινά η πραγματική σεζόν. Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, πρέπει να προσέξουμε τον χαρακτήρα των παικτών του, γιατί αυτοί είναι αθλητές με εμπειρία από μεγάλα ματς. Ξέρουν να κερδίζουν τα μεγάλα ματς. Το έχουν αποδείξει φέτος. Παρόλο δηλαδή που δεν είχαν την σταθερότητα που είχαν πέρυσι, έκαναν μεγάλες νίκες. Πρέπει λοιπόν να τους προσέξουμε και να δείξουμε εμείς παραπάνω χαρακτήρα».

Για το αν στην ΑΕΚ προβληματίζονται για το γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς δεν παρουσίασαν μια σταθερότητα στην απόδοσή τους, σε όλη την σεζόν, ο Σάκοτα σχολίασε: «Είναι άλλη ιστορία τα πλέι οφ. Δεν υπάρχει χρόνος για μπερδέματα. Είναι ένα ματς που θα μπούμε μέσα και θα δώσουμε το… 300% ο καθένας μας, για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει καλά και ποιος δεν παίζει. Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε». Τέλος, σχετικά με το αν μεγαλώνει η πίστη για το πρωτάθλημα τώρα που πλησιάζουν τα πλέι οφ, ανέφερε: «Εμάς είναι η νοοτροπία μας, να μην μιλάμε για μεγάλα πράγματα. Έχουμε πει ότι θα πάμε βήμα-βήμα. Τέλειωσε το πρώτο βήμα, που ήταν να μπούμε στην τετράδα. Πάμε στο δεύτερο βήμα, που είναι να περάσουμε στους ημιτελικούς και μετά βλέπουμε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X