Ο... Αρκαδικός δείχνει τον δρόμο

Ο... Αρκαδικός δείχνει τον δρόμο
Photo Credits: INTIME

Το βλέμμα όλων, στην ΑΕΚ, είναι στραμμένο 100% στα Play off και στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, οι οποίες αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και ο… ελάχιστος στόχος είναι η παρουσία της ομάδας στην τετράδα του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα να γίνει το… κάτι παραπάνω.

Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει να μπουν οι… βάσεις από το πρώτο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στην Ένωση δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέραν του 1-0, το οποίο θα δώσει σαφές προβάδισμα πρόκρισης και θα «φτιάξει» την ψυχολογία όλων ενόψει συνέχειας.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει -δίχως φυσικά τον Μαλίκ Χέρστον, που θα είναι διαθέσιμος από το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και μετά. Αυτό σημαίνει πως η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Αρκαδικό, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, θα είναι ενδεικτικό δείγμα του τι θα δούμε από την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η πολύ καλή εικόνα του δεύτερου εικοσαλέπτου, με τον Κάρτερ στο «3» και τον Γκριν περισσότερο σε θέση «2» είναι ενδεικτική του πλάνου που θέλει να ακολουθήσει ο Σλοβένος προπονητής για το πρώτο παιχνίδι της post season.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X