Καραβίδας, το νέο αστεράκι της "κιτρινόμαυρης" Ακαδημίας

Καραβίδας, το νέο αστεράκι της "κιτρινόμαυρης" Ακαδημίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώνσταντίνος Καραβίδας, γεννημένος το 2001, είναι ένα από ανερχόμενα ταλέντα της ΑΕΚ. Ο ταλαντούχος νεαρός αμυντικός αγωνίζεται στις ακαδημίες της Ένωσης Κ15 και οι συστάσεις είναι εξαιρετικές.

Ο μαθητής της 3ης Γυμνασίου αγωνίζεται στην ΑΕΚ από τον Νοέμβριο του 2013, είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας και είναι ο 3ος αρχηγός της Κ15.

Παρότι αμυντικός, ξεχωρίζει για την τεχνική του με μεγάλο προσόν την αλτικότητα, το διάβασμα και την αντίληψη του παιχνιδιού.
Ως κεντρικός αμυντικός έχει πετύχει 10 γκολ τα τελευταία τρία χρόνια με πιο σημαντικά τα τέρματα απέναντι στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Έχει συνεργαστεί με τον Στέλιο Ορφανίδη, τον Σταύρο Λέτσα και με τον τωρινό προπονητή της Κ15 Ιβάν Νεντέλκοβιτς και ακολουθεί ατομική προπόνηση τεχνικής και τακτικής με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Λάμπρο Γεωργιάδη.

Κωνσταντίνος Καραβίδας_1 Κωνσταντίνος Καραβίδας_4

Κωνσταντίνος Καραβίδας_3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X