Ίδιους βαθμούς στα εκτός έδρας με Λεβαδειακό και Πλατανιά!

Ίδιους βαθμούς στα εκτός έδρας με Λεβαδειακό και Πλατανιά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς μακριά από το «σπίτι» της, όσους δηλαδή έχουν και οι Λεβαδειακός, Πλατανιάς.

Όσο εξαιρετικά τα πάει στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, άλλο τόσο προβληματίζει μακριά από αυτό. Η «Ένωση» σε 14 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς έχοντας απολογισμό 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 4 ήττες. Το σύνολο του Πογιέτ βρίσκεται στην 3η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ μαζί του «συγκατοικούν» οι Λεβαδειακός και Πλατανιάς με απολογισμό 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 7 ήττες. Την Κυριακή (17/4) οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι στην 3η θέση.

Αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την ομάδα της Βοιωτίας, στο τελευταίο τους παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και θα έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα εκτός έδρας «τρίποντα» μετά την 18η αγωνιστική και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 17 Ιανουαρίου. Έκτοτε ακολούθησαν πέντε παιχνίδια με την ΑΕΚ να συγκεντρώνει μόλις 3 βαθμούς!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X