Μάμιτς :«Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

Μάμιτς :«Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωση διέψευσε κατηγορηματικά την φημολογία ότι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν έρθει σε επαφή με τον τεχνικό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζόραν Μάμιτς.

Ο Κροάτης τεχνικός σε συνέντευξη του σε κροατική ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας την Ένωση μεγάλη ομάδα, ωστόσο δήλωσε προσηλωμένος στην Ντιναμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης στο direktno.hr

«Δεν έχω καμία επίσημη προσφορά, κανείς από την ΑΕΚ δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Προς το παρόν έχω συμβόλαιο με την Ντιναμό, αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»δήλωσε ο Μάμιτς ο οποίος πρόσθεσε:

“Στο ποδόσφαιρο, ο κανόνας είναι« ποτέ μη λες ποτέ ”. Όλα είναι ανοιχτά. Γιατί όχι, θα ήθελα μια μέρα να εργαζόμουν στην Ελλάδα. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο. “

“Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Η Ελλάδα είναι μια μεγάλη χώρα, μια παράδοση και μια μεγάλη ιστορία», κατέληξε ο Κροάτης τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X