Πογιέτ: "Θα είναι ντροπή να παίξουμε χωρίς κόσμο ξανά"

Εικόνες από το ΑΕΚ - Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο μέρος των όσων είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην συνέντευξη Τύπου ήταν… αφιερωμένα στην απουσία κόσμου. O Oυρουγουανός τεχνικός σχολίασε αρχικά μετά το 2-0 επί του Πανιωνίου «Το πιο σημαντικό για όλους που είμαστε στο ποδόσφαιρο είναι το μήνυμα: Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, δεν είναι ποδόσφαιρο. Ολοι όσοι είμαστε στο ποδόσφαιρο, παίζουμε για την ομάδα μας και για τον κόσμο μας, αν λείπουν αυτοί… Νομίζω αν σκεφτεί κανείς αν παίξεις ημιτελικό με Ατρόμητο ή στο πρώτο ματς των πλέι οφ χωρίς κόσμο, θα είναι ντροπή. Η απόφαση από κυβέρνηση και ΕΠΟ θα πρέπει να είναι για όσους θέλουν τον κόσμο που τον θέλουμε, να μπορούν να έρθουν στο γήπεδο. Αυτοί που αποφασίζουν πρέπει να δώσουν την λύση, να μην ρίχνουν το φταίξιμο στον κόσμο και να τιμωρούν τους φιλάθλους».

Για τον αγώνα ο Πογιέτ σχολίασε: «Ήταν περίεργο παιχνίδι, χωρίς κόσμο, σκοράραμε μετά από πολύ καιρό. Νομίζω θα μπορούσαμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο, ευτυχώς με Πέκχαρτ που μπήκε έδωσε λύση και σκόραρε.

Μου άρεσαν πολλά πράγματα, πάντα υπάρχουν περιθώρια, ειδικά με 10 παίκτες μου άρεσε η ομάδα. Οπότε εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε προπόνηση και περιμένουμε να μάθουμε πότε θα παίξουμε μετά την Κυριακή».

Για την επιλογή να παίξει δεξιά ο Μάνταλος;

«Προσπαθώ να βάζω τους παίκτες που είναι καλά που είναι για σκοράρουν. Είμαστε καλά τεχνικά σχετικά με τελευταία 5-6 ματς. Και με έλλειψη Σιμόες, Κορδέρο-Γιόχανσον έδωσαν βοήθειες και δεν φάνηκε η απουσία».

Έκλεισε ο κύκλος με την κοιλιά της ΑΕΚ;

«Θα σας απαντήσω την Κυριακή»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X