Γρηγοριάδης στο enwsi.gr: Να συνεχίσω στην ομάδα που αγαπάω

Γρηγοριάδης στο enwsi.gr: Να συνεχίσω στην ομάδα που αγαπάω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Γρηγοριάδης ήταν ένας από τους νέους παίκτες που απέκτησε η ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι. Ο νεαρός άσος ήρθε στην «Ένωση» σε μια δύσκολη περίοδο με το τμήμα να παλεύει για πρώτη φορά στην ιστορία του για την παραμονή.

Ο 24χρονος περιφερειακός , μιλώντας αποκλειστικά στο enwsi.gr, ερωτηθείς για τους λόγους που η ομάδα έφτασε στη θέση να συμμετέχει στη διαδικασία των πλέι άουτ τόνισε: «Από την αρχή της χρονιάς η ομάδα είχε πολλά νέα πρόσωπα και χρειαζόταν πολλή δουλειά. Σε αυτό δεν ευνόησαν οι συνθήκες, καθώς μας έλειπαν εργατοώρες. Μας έλειπαν προπονήσεις, αφού δεν είχαμε γήπεδο για να προετοιμαστούμε».

Ο παίκτης της «Ένωσης» εμφανίστηκε αισιόδοξος σχετικά με την παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στην κατηγορία. «Δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα παραμονής. Η ΑΕΚ από μόνη της είναι βαρύ στοιχείο. Βαρύ όνομα. Με νίκη στο πρώτο ματς θα καθαρίσουμε την… μπουγάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Πρώτος αντίπαλος της ΑΕΚ στα πλέι άουτ είναι η ΧΑΝΘ (16 Απριλίου). Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Γρηγοριάδης είπε: «Το πρώτο παιχνίδι με την ΧΑΝΘ είναι ιδιαίτερο και δύσκολο. Η ΧΑΝΘ είναι έμπειρη σε αυτού τους είδους τους αγώνες, αφού τα τελευταία δύο χρόνια παλεύει για την παραμονή της και καταφέρνει να σωθεί. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να μην μπούμε σε περιπέτειες».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν σκέφτεται να παραμείνει στην ΑΕΚ και την ερχόμενη χρονιά, ο Γρηγοριάδης απάντησε: «Είναι νωρίς ακόμα για να πω κάτι. Τα πράγματα είναι μετέωρα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το μέλλον της Ερασιτεχνικής . Περιμένω και τις επερχόμενες εκλογές. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα που αγωνίζομαι και στην ομάδα που αγαπάω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X