Αντωνιάδης στο enwsi.gr: Να σώσουμε τη χρονιά

Αντωνιάδης στο enwsi.gr: Να σώσουμε τη χρονιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη μάχη των πλέι άουτ θα ριχτεί στις 16 Απριλίου η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ και για τους επερχόμενους αγώνες μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr o τερματοφύλακας της «Ένωσης» Γιάννης Αντωνιάδης.

Ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει πρόβλημα παραμονής ο 22χρονος τερματοφύλακας απάντησε: «Αν είμαστε σοβαροί και κάνουμε κάποιες νίκες τότε δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα».

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι άουτ οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τη ΧΑΝΘ. Μιλώντας για το συγκεκριμένα ματς ο Αντωνιάδης ανέφερε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα συγκριτικά με τα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σοβαροί, ώστε να κερδίσουμε το πρώτο μεγάλο παιχνίδι και να αποφύγουμε τις περιπέτειες».

Όσον αφορά στο τι έφταιξε και η ομάδα βρέθηκε στα πλέι άουτ, ο νεαρός πορτιέρο δήλωσε: «Μεγάλο πρόβλημα ήταν το ότι δεν κάναμε πολλές προπονήσεις, υπήρξαν αρκετοί τραυματισμοί, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η αποχώρηση του Γκάτφι».

Τέλος, ο Αντωνιάδης είπε: «Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα που μας έφεραν σε αυτή τη θέση δεν είμαι. Φταίξαμε όλοι για αυτό και πλέον πρέπει να κοιτάξουμε πως θα σώσουμε τη χρονιά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X