Ποτέ με την ίδια ενδεκάδα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε 28 αναμετρήσεις πρωταθλήματος η ΑΕΚ δεν έχει παραταχθεί με την ίδια ενδεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια.

Σε έντεκα ημέρες ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ κατά πώς φαίνεται δεν θα έχει προλάβει να αγωνιστεί με την ίδια ενδεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Έως τώρα σε 28 αναμετρήσεις για τη Super League η «Ένωση» έχει ξεκινήσει στην καλύτερη με τα 10/11 κάτι που δεν θα αλλάξει ούτε στο κυριακάτικο (10/4) εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Κι αυτό καθώς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Σιμόες που είχε θέση στο αρχικό σχήμα της Μυτιλήνης απέναντι στην Καλλονή.

Όταν έφτασαν κοντά να ξεκινήσουν οι ίδιοι έντεκα

Η πρώτη φορά που πλησίασε στο να ξεκινήσει η ίδια ενδεκάδα ήταν επί Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πλατανιά είχαν ξεκινήσει οι Μπαρόχα, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλας, Βάργκας, Αραβίδης και Τζιμπούρ, ενώ τη 2η αγωνιστική στην Ξάνθη  ξεκίνησε ο Μπαρμπόσα αντί του Τζιμπούρ.

Η δεύτερη ήταν στην 7η στροφή του πρωταθλήματος στο «Καραϊσκάκης». Τότε ο Δέλλας είχε ξεκινήσει τους Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Τζανετόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα, Μάνταλο και Αραβίδη, ενώ την περασμένη αγωνιστική με τον Ατρόμητο είχε ξεκινήσει ο Βάργκας αντί του Σιμόες.

Για να φτάσουμε στην 9η αγωνιστική επί Πογέτ τώρα, όταν στη Λεωφόρο ξεκίνησε τους Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Μάνταλο και Κρισάντους, την ώρα που μία αγωνιστική πριν ο Στέλιος Μανωλάς που εκτελούσε χρέη υπηρεσιακού είχε ξεκινήσει κόντρα στον Ηρακλή τους δέκα πρώτους, όμως στη θέση του Κρισάντους υπήρχε ο Αραβίδης.

Όσον αφορά από την 11η στη 12η αγωνιστική αλλαγή υπήρξε μόνο στη θέση του αριστερού μπακ. Στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό ο Γκουστάβο Πογέτ είχε ξεκινήσει τους Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδη, Άρθο, Κολοβέτσιο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Αραβίδη και στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό έβαλε τον Ντίντακ αντί του Σοϊλέδη.

Ακολούθησε η 18η αγωνιστική στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εκεί όπου οι αρχικοί έντεκα ήταν οι Ανέστης, Γκάλο, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Άρθο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας και Αραβίδης, ενώ μία εβδομάδα αργότερα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ η μόνη αλλαγή ήταν αυτή του Ντίντακ με τον Σοϊλέδη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ φιλοξένησε τη Βέροια για την 20η αγωνιστική και η μόνη αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλονικείς ήταν του Λαμπρόπουλου με τον Κολοβέτσιο.

Η τελευταία φορά που λίγο έλειψε η ΑΕΚ να ξεκινήσει σε δύο συνεχόμενα ματς με την ίδια ενδεκάδα ήταν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή για την 23η αγωνιστική και στην εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό την αμέσως επόμενη. Κόντρα στον «Γηραιό» ξεκίνησαν οι Μπαρόχα, Μπακάκης, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας  και Πέκχαρτ, ενώ με τους «πράσινους» ξεκίνησε ο Πλατέλλας αντί του Μάνταλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X