Η αναβάθμιση του Γκριν και η... λειψανδρία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ξαφνικό πρόβλημα με τον Τζέι Κόβαν Μπράουν αναγκάζει τον Γιούρι Ζντοβτς να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, στην περιφέρεια, με τον Αμερικανό να προλαβαίνει οριακά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Κυριακή (13/03, 17:00) στο ΟΑΚΑ.

Για μία εβδομάδα ο Αμερικανός γκαρντ τέθηκε νοκ άουτ με οστικό οίδημα και βλάβη στην δεξιά ποδοκνημική. Για μία εβδομάδα, λοιπόν. ο Μπράουν δεν θα μετέχει των προπονήσεων της ομάδας, χάνοντας σημαντικό έδαφος, σε σχέση με τους συμπαίκτες του, ενώ σε περίπτωση που αγωνιστεί δεν θα είναι στον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους, έχοντας χάσει την εβδομάδα προετοιμασίας του ντέρμπι, την εβδομάδα κατά την οποία ανεβαίνουν οι… σφυγμοί.

Παράλληλα και ο Δημήτρης Κατσίβελης κάνει αγώνα… δρόμου ώστε να προλάβει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μπαίνοντας στην τρίτη εβδομάδα από τον τραυματισμό του. Ο διεθνής γκαρντ έχει χάσει τους αγώνες με την Κηφισιά και τον Άρη και αναμένεται -σε περίπτωση που αγωνιστεί- να ψάχνει κι αυτός τα… πατήματά του.

Τι σημαίνουν αυτά; Πως στην παρούσα φάση οι ετοιμοπόλεμοι περιφερειακοί της Βασίλισσας είναι οι Νώντας Παπαντωνίου, Γιάννης Καλαμπόκης, Μαρκ Κάρτερ και Τορίν Γκριν. Έτσι, το… βάρος θα πέσει σε αυτούς, από την πλευρά του Ζντοβτς και ιδίως στον τελευταίο, ο οποίος έδειξε καλά αγωνιστικά δείγματα στο παιχνίδι με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αυτού.

Όπως και να’χει η δεύτερη -και πιο σημαντική- εβδομάδα ενόψει του ντέρμπι με τους Πειραιώτες δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ΑΕΚ, ωστόσο στο χέρι των παικτών του Ζντοβτς είναι να πάνε κόντρα και στα προβλήματα, αλλά και στις… τρικλοποδιές που θα τους παρουσιαστούν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X