Η συνεννόηση, οι «συμμαχίες» και οι επόμενες κινήσεις

Μελισσανίδης: «Υπάρχουν και θα έρθουν καλύτερες μέρες»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ανέτρεψαν σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ βρέθηκε στο επίκεντρο, δίχως να επιθυμεί να εμπλακεί σε καταστάσεις που αφορούσαν τη διακοπή του κυπέλλου. Οι Ενωσίτες δυσαρεστήθηκαν και οργίστηκαν για όσα συνέβησαν αναφορικά με το ματς με τον Ατρόμητο, την απόφαση για ματαίωση της διοργάνωσης, αλλά και για κάποιες πτυχές της ανακοίνωσης της ΑΕΚ.
Βέβαια, αν δει κάποιος με προσοχή την ανακοίνωση θα αντιληφθεί πως η ΑΕΚ δεν λέει τίποτε διαφορετικό απ’ όσα υποστηρίζει με πάθος εδώ και δυόμιση χρόνια. Πως για να βγει το ποδόσφαιρο από τη χούντα, απαιτούνται συγκεκριμένες κινήσεις. Με κόστος, που η ίδια είναι διατεθειμένη να αναλάβει, για να βρεθεί η λύση. Αρκεί να έχει αντίκρισμα και να είναι μια κίνηση που θα φτάσει ως το τέλος και δεν θα περιοριστεί σε κάποιες κινήσεις φωτοβολίδας.
Ο Μελισσανίδης μιλά ανοιχτά για συνεννόηση με κάθε άλλον που επιθυμεί να υπάρξει εξυγίανση. Ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, κάθε άλλη ομάδα με ξεκάθαρη άποψη μπορεί να είναι στο πλευρό της ΑΕΚ. Αυτό δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ μπαίνει σε συμμαχίες ή πως ακολουθεί τυφλά τις κινήσεις της κάθε πλευράς. Η «κιτρινόμαυρη» πολιτική είναι ξεκάθαρη. Οι επόμενες κινήσεις δεν μπορούν ακόμα να οριστούν, ειδικά σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα και τη σκέψη για αποχώρηση, αλλά ως δεδομένο είναι πως για την ΑΕΚ όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X