Απαγορεύονται οι γκέλες

Παίρνεις την…κούπα και πας ταμείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δύσκολα μιλούν οι δυνατοί. Νόμος. Όταν η μπάλα καίει, δεν επιτρέπονται λάθη γιατί πληρώνονται ακριβά και με οδυνηρό τρόπο. Οσοι δεν το ξέρουν, το μαθαίνουν με οδυνηρό τρόπο. Όπως ο Καπετανάκος, που σε ένα βράδυ είδε την κορυφή να χάνεται και η γκέλα με το over που δεν έγινε στη Σκωτία να κάνει τη ζημιά. Αυτή η απώλεια μάλιστα, στοίχησε το απόλυτο στις προβλέψεις του στοιχηματικού πρωταθλήματος του enwsi.gr. Καπίρης και Βογιατζάκης είδαν τη γκέλα της Λέστερ, ο Τσίλαρος επέστρεψε με χορταστικό άσο της Μπέρι, ο Καζαντζόγλου με τη σιγουριά της Τσέλσι.
Η μάχη είναι σε κομβικό σημείο, η Τετάρτη εξαιρετική για μεσοβδόμαδο κουπόνι και οι προτάσεις μας αφορούν τα εξής παιχνίδια:

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τουλάχιστον 1 γκολ ο ΠΑΟΚ (1.50)

Ο ΠΑΟΚ έχει ενθουσιασμό και βρίσκει πιο εύκολα δημιουργία και απειλές στην επίθεση. Ενα γκολ θα το βρει.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ: ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL GOAL (2,05)

Στην Τούμπα θα πέσουν …κορμιά αλλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ 1 1,62
Παραμένω στην Αγγλία. Η Γιουνάιτεντ δείχνει πως βρήκε ρυθμό, πήρε την ευρωπαϊκή πρόκριση, νίκησε την Αρσεναλ και θα συνεχίσει απόψε που υποδέχεται τη Γουότφορντ σε εξαιρετική απόδοση.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΡΗΣ: ΧΕΡΤΑ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ 1 (1,85)
Δύσκολη μέρα στοιχηματικά, αλλά η Χέρτα είναι ικανή για τον άσο στην προσπάθεια που κάνει για να βγει στην Ευρώπη. Χωρίς τους βασικούς επιθετικούς της η Άιντραχτ θα έχει προβλήματα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: ΣΤΟΟΥΚ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2 (3,80)

Καλοδουλεμένη ομάδα η Στόουκ. Αλλά η Νιούκαστλ καίγεται για βαθμούς και την αδικεί πολύ η βαθμολογική της θέση. Μπορεί να το πάρει το παιχνίδι και πληρώνει και καλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΚΑΠΙΡΗΣ 89,27
2.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ 86,35
3.ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ 76,16
4.ΤΣΙΛΗΣ 58,34
5.ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ 32,69
* Ολοι ξεκίνησαν με κάβα δέκα πόντων. Ποντάρουν μία μονάδα την ημέρα, προστίθεται το κέρδος ή αφαιρείται σε περίπτωση αποτυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X