Το φινάλε του NBDL, η περίπτωση Έρικ και η μεταγραφή

Photo Credits: INTIME

Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Basket League οδεύει προς το φινάλε της και όλο και περισσότερες από τις ομάδες που έχουν εξασφαλισμένη θέση στα play off του πρωταθλήματος στρέφουν το βλέμμα τους εκεί. Η ΑΕΚ είναι μία εξ αυτών και έχει ρίξει… δίχτυα σε όλα τα επίπεδα.

Από πλευράς Ένωσης εδώ και αρκετό καιρό έχουν καταστήσει σαφές πως θα γίνει μία ακόμα κίνηση, ώστε να συμπληρωθεί το… παζλ της φετινής σεζόν. Η επιλογή θα είναι 100% του Γιούρι Ζντοβτς και θα σχετίζεται με παίκτη ο οποίος θα ταιριάζει στα «θέλω» και τη φιλοσοφία της ομάδας. Δεν θα είναι δηλαδή, παίκτης-παρτάκιας, αλλά κάποιος που θα βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ».

Η Βασίλισσα έψαξε μέχρι τέλους την περίπτωση του Μάικλ Έρικ. Συμφωνία των δύο πλευρών υπήρξε, υπογεγραμμένο συμβόλαιο από πλευράς ΑΕΚ στάλθηκε, όμως εκεί η περίπτωση «κόλλησε» για τα καλά. Η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε και από την ΑΕΚ κινήθηκαν για άλλες λύσεις.

Εσχάτως, μάλιστα, βγαίνει προς τα έξω και το ενδεχόμενο να πορευτεί η ομάδα ως έχει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Αυτό, πάντως, είναι πολύ πιθανό να αλλάξει, καθώς το πρωτάθλημα του NBDL ολοκληρώθηκε, οπότε υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που ενδέχεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον.

Αυτό ου είναι σίγουρο -έως δεδομένο- είναι πως κανείς στην ΑΕΚ δεν εφησυχάζει, αλλά άπαντες εξετάζουν κάθε περίπτωση, προκειμένου να βρεθεί μια καλή περίπτωση ώστε να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ. Εφόσον αυτή η περίπτωση βρεθεί, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί άμεσα στην αγορά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X