ΕΠΟ: «Το μπαλάκι η FIFA το πέταξε στον Κοντονή, όχι σε εμάς»

4ποντο, που πονάει πολύ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απάντηση μέσω ανεπίσημης δήλωσης έδωσε η ΕΠΟ στις δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή από την Θεσσαλονίκη, ξεκαθαρίζοντας ότι η FIFA πέταξε το μπαλάκι στον υφυπουργό και όχι σε εκείνην.

Ο Σταύρος Κοντονής υπογράμμισε από την Θεσσαλονίκη ότι για να αποφευχθεί το Grexit η Ομοσπονδία πρέπει να λάβει συγκεκριμένα μέτρα. Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η αντίδραση της ΕΠΟ μέσω ανεπίσημης δήλωσης που αναφέρει ότι:

«Το μπαλάκι η FIFA το έριξε στα χέρια του Κοντονή, όχι στην ΕΠΟ. Του πρότειναν και λύσεις για να ξεκινήσει το Κύπελλο, όμως δεν έκανε πίσω. Αν οι διεθνείς ομοσπονδίες διαπίστωναν πως την ευθύνη την έχει η ΕΠΟ τότε θα κάναμε τα πάντα για να δώσουμε λύσεις. Η FIFA όμως, δεν απευθύνθηκε σε εμάς.

Τα μέτρα που έχει πάρει ο Κοντονής είναι παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο. Η FIFA δεν ήρθε γιατί η ΕΠΟ έκανε κάποια παράβαση αλλά γιατί ο Κοντονής παρενέβη στο αυτοδιοίκητο. Όταν θα πάρει πίσω την απόφαση του θα καθίσουμε ξανά στο ίδιο τραπέζι και εκεί θα δούμε ποιες οι ευθύνες μας και πάντα μέσα στα πλαίσια των κανονισμών της FIFA και της UEFA. Δεν θα γίνει επειδή το θέλει ο Κοντονής».

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X