«Ο Ολυμπιακός θα έβαζε τον Γκιρτζίκη να χαιρετήσει στρατιωτικά»

«Ο Ολυμπιακός θα έβαζε τον Γκιρτζίκη να χαιρετήσει στρατιωτικά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοχλός πίεσης για να μην αλλάξει ο εκλογικός νόμος της ΕΠΟ είναι η απειλή του ποδοσφαιρικού Grexit σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλο ο οποίος δεν δίνει καμία πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού εκτιμά ότι πριν ο Ολυμπιακός έχανε τη συμμετοχή του στο Champions League θα έβαζε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να… χαιρετήσει στρατιωτικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στο Metropolis 95,5:

Για τον κίνδυνο του Grexit: «Υπάρχει αυτός ο κίνδυνος και θα χρησιμοποιηθεί σαν πίεση, όχι τόσο για το Κύπελλο. Δεν ενδιαφέρονται η ΕΠΟ και οι ομάδες για το Κύπελλο. Είναι απλά το πρώτο βήμα για να μην αλλάξει τον εκλογικό νόμο ο Κοντονής. Όσοι βλέπουν πίσω από τον τοίχο το καταλαβαίνουν. Δεν τον ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό το Κύπελλο. Ενδιαφέρει την ΑΕΚ που θέλει να πάρει έναν τίτλο. Δεν ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Είναι σαν πρώτο βήμα για να μην μπορέσει ο υπουργός να προχωρήσει στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην ΕΠΟ. Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι ο Κοντονής που τα βάζει με τον Γκιρτζίκη; Όλη η Ελλάδα τα έχει βάλει. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να μην αλλάξει ο εκλογικός νόμος, γιατί αν αλλάξει θα χάσουν τις καρέκλες».

Για τα λάθη που κάνει ο Κοντονής: «Ο Κοντονής βάζει αυτογκόλ. Σε κάθε λεπτό βάζει αυτογκόλ. Σε 90 λεπτά θα είχε βάλει 90 αυτογκόλ. Κάνει συνέχεια λάθη. Δεν ξέρω αν έχει την ανοχή της κυβέρνησης. Προς το παρόν δείχνει ότι την έχει. Αν ο Ολυμπιακός δεν έπαιζε Champions League δεν θα αντιδρούσε; Θα έχανε 30 εκατομμύρια; Θα έβαζε τον Γκιρτζίκη να χαιρετίσει στρατιωτικά. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διακινδυνεύσει να χάσει τα χρήματα του Champions League».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X