"Στο χέρι μας το 3 στα 3"

"Στο χέρι μας το 3 στα 3"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει ως μοναδικό στόχο μέχρι της φινάλε της κανονικής διάρκειας να πετύχει το απόλυτο για να διατηρήσει, είτε και να διευρύνει το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της στο μίνι – πρωτάθλημα των πλέι οφ. Για να το καταφέρει όμως θα πρέπει πρώτα να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα στα εκτός έδρας ματς, μια και εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες μακριά από το ΟΑΚΑ.

“Μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε στο Αγρίνιο, είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε. Που υστερήσαμε και που ήμασταν κακοί. Θεωρώ ότι τα εντοπίσαμε και αυτό τον καιρό προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις προπονήσεις. Πηγαίνουμε στο παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο”, τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Κολοβέτσιος μιλώντας στο novasports.gr και συνέχισε:

“Ίσως θα πρέπει να παίρνουμε πιο σοβαρά τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να μπαίνουμε πιο παθιασμένα και με περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική πάσα, στην κυκλοφορία της μπάλας και σε πολλά σημεία του παιχνιδιού. Έχουμε εντοπίσει τα λάθη μας, τα δουλέψαμε με τον προπονητή και μένει να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο.

Ασφαλώς και μπορεί η ΑΕΚ να κάνει το 3 στα 3 μέχρι το τέλος. Το έχουμε αποδείξει άλλωστε. Είναι καθαρά στο χέρι μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, μπορούμε πολύ άνετα να κάνουμε το 3 στα 3”.

Για την κατάσταση της Καλλονής ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης ο Κολοβέτσιος υποστήριξε:

“Εμείς δεν θα πρέπει να βλέπουμε ότι η Καλλονή έχει υποβιβασθεί και ότι θα πάει χωρίς άγχος στο ματς. Θα πρέπει να μπούμε με καθαρό μυαλό, με 100% συγκέντρωση αφού αυτά τα ματς κρύβουν παγίδες. Να είμαστε σοβαροί, να σκοράρουμε και να επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X