Ανοίξτε τα ...συρτάρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημασία έχει το αποτέλεσμα και στην προκειμένη περίπτωση μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλεί η υπογραφή της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του σχεδίου της “Αγιά Σοφιάς”. Ποιος όμως μπορεί να ξεχάσει την αναίτια, νέα καθυστέρηση της διαδικασίας, η οποία έφερε ακόμα πιο πίσω την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια; Σας θυμίζω ότι γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου οι άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν την ενημέρωση ότι ως το τέλος Ιανουαρίου θα έχει ξεπεραστεί ο σκόπελος της ΜΠΕ και θα έμενε μόνο η οικοδομική άδεια για να μπουν μπουλντόζες στον ιστορικό χώρο της Ένωσης. Πότε υπογράφηκε; Δύο μήνες αργότερα. Αναίτια καθυστέρηση, με δεδομένο πάντα ότι υπήρχαν μόνο θετικές εισηγήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Ο ένας πετούσε το “μπαλάκι” στον άλλον και οι μέρες περνούσαν.

Τέλος καλό, όλα καλά θα πει κάποιος. Συμφωνώ, αλλά επιτέλους ας μπει ένα τέλος στην γραφειοκρατία που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού συστήματος. Η ΑΕΚ έφτασε στο τέλος. Για να ακριβολογούμε, ένα βήμα πριν τη μεγάλη αρχή. Πριν το όνειρο αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Ο φάκελος που θα κατατεθεί στην πολεοδομία, είναι πλέον σε όλους γνωστό ότι δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Περιλαμβάνει την ιστορική απόφαση του ΣτΕ, τις υπογραφές για την Περιβαλλοντική μελέτη, το νόμο του κράτους που έχει η Ένωση στα χέρια της και όλες τις υπόλοιπες εισιγήσεις που απαιτούνται στην προκειμένη περίπτωση.

Τι μένει; Να μη μείνει αυτός ο φάκελος σε κάποιο …συρτάρι αρμοδίου, μέχρι να δεήσει να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση. Δε μένει κάτι άλλο. Από “τρικλοποδιές” χόρτασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και πλέον ακόμα και οι μεγαλύτεροι πολέμιοι του έργου έχουν συνειδητοποιήσει ότι ηττήθηκαν. Άρα ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι η γραφειοκρατία. Αυτός ο μήνας που μένει για να υπογραφεί το έγγραφο της οικοδομικής άδειας, ας μη γίνει ένα νέο τρίμηνο ή τετράμηνο καθυστέρησης, γιατί η αλήθεια είναι ότι από τις 6/11/13, όταν κι έγινε η αποκάλυψη της “Αγιά Σοφιάς”, χορτάσαμε από τέτοιες καθυστερήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X