Το φιλικό με το Λαύριο πέρασε και πέραν των -σημαντικών- κοινωνικών μηνυμάτων που έστειλε η Βασίλισσα, με την παρουσία της στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου, φρόντισε να στείλει και… αγωνιστικά μηνύματα στους αντιπάλους της, ενόψει της δύσκολης -και άκρως απαιτητικής- συνέχειας.

Ένα από τα σημαντικά «κέρδη» με τα οποία αποχώρησαν ο Ζντοβτς και οι συνεργάτες του από το φιλικό ήταν ο πλουραλισμός στην επίθεση. Έντεκα παίκτες πήρε μαζί του ο Σλοβένος στο Λαύριο και προσέφεραν από λίγο και οι έντεκα, δείγμα της δουλειάς που γίνεται στο ΟΑΚΑ καθημερινά.

Το άλλο εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι και η παρουσία του Τορίν Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ πήρε ξανά αρκετό χρόνο συμμετοχής και έδειξε πως μπαίνει όλο και περισσότερο στο… πετσί του ρόλου του. 7 πόντους έγραψε μέχρι το φινάλε του αγώνα, αλλά και πολλή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση.

Είναι φανερό πως σταδιακά νιώθει όλο και πιο άνετα εντός της ομάδας και αυτό το βγάζει στο παρκέ, ανεβάζοντας τον ρυθμό, όποτε το θελήσει εκείνος.

Η παρουσία του -καλού- Γκριν είναι ένα τεράστιο συν για όλη την προσπάθεια της Ένωσης, η οποία στο πρόσωπο του 28χρονου άσου βλέπει τον βασικό οργανωτή του συνόλου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X