Ξαναπρογραμματίζει συνάντηση με ΑΕΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ο Κοντονής

Ξαναπρογραμματίζει συνάντηση με ΑΕΚ-ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ ο Κοντονής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα συνάντηση των τριών «μεγάλων» (ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ) επιχειρεί να οργανώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μετά το «ναυάγιο» της περασμένης εβδομάδας.

Αυτή τη φορά, στις σκέψεις του είναι να καλέσει τα κορυφαία στελέχη των τριών ΠΑΕ και όχι τους ιδιοκτήτες τους (μιας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορεί να μετάσχει λόγω περιοριστικών όρων), να συζητήσει μαζί τους τα θέματα του ποδοσφαίρου με την ίδια ατζέντα που θα είχε και η συνάντηση που δεν έγινε, και αν επέλθει συμφωνία, να οδηγηθεί αυτή προς έγκριση στους τρεις ιδιοκτήτες.

Τα πρόσωπα που θέλει να καλέσει ο υπουργός, είναι ο Αλέξης Δέδες από την ΑΕΚ, ο Γιάννης Βρέντζος από τον Ολυμπιακό και ο Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ (πάντα με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να μετάσχει σε μια τέτοια συνάντηση).

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ θα επιθυμούσαν να «ανοίξει» η ατζέντα και να μπουν στο τραπέζι όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου και όχι απλώς και μόνο να βρεθεί ένας… οικουμενικός πρόεδρος για την ΕΠΟ.

Το ζητούμενο για τους δύο «δικεφάλους», φέρεται να είναι πως η ατζέντα πρέπει να ακουμπά και άλλα θέματα ουσίας, όπως η ΚΕΔ και η διαιτησία, καθώς και το τι θα γίνει με τους ποινικά διωκόμενους παράγοντες που εξακολουθούν να βρίσκονται στο ποδόσφαιρο.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν και πότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με αυτή τη μορφή.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X