Ο Πογιέτ ακούει "σειρήνες" αλλά βλέπει μόνο ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κλείσει ούτε καν δυο μήνες από τότε που ο Γκας Πογιέτ είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και το όνομα του βρέθηκε πρώτο στην λίστα με τους υποψηφίους για τον πάγκο της Σουόνσι. Φυσικά θέμα δεν τέθηκε. Όμως για τον βρετανικό Τύπο, ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται στην λίστα όλων των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ που αναζητούν νέο προπονητή. Ακόμα και της Τσέλσι. Επίσης πριν από μερικές μέρες, ο ισπανικός Τύπος ανέφερε ενδιαφερόν της Βαλένθια. Ενώ είναι δεδομένο πως και η Μπορντό έχει στο… μπλοκάκι της τον Πογιέτ. Και όλα αυτά πριν καν ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Είναι δεδομένο πως ήδη στα αφτιά του Ουρουγουανού τεχνικού ηχούν “σειρήνες” από άλλες ομάδες. Ενδεχομένως μάλιστα, ο… ήχος να γίνει ακόμα πιο έντονος μέσα στο επόμενο διάστημα. Όμως για τον Πογιέτ η πρώτη και απόλυτη προτεραιότητα, είναι η ΑΕΚ. Η επιθυμία του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης. Και μόνο αν κάτι δεν πάει καλά, θα δώσει ο Πογιέτ βάση στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X